Vi har har gang i Caterpillar gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver ved husgrund

Gemalen & undertegnede får faktisk konstruere splinterny etplansvilla og dermed anvender byggepladshåndværkerne Caterpillar » www.pon-cat.com, rendegraver, gummihjulslæsser » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gummihjulslaessere, og gravemaskine » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner,. At læsse og håndtere jord og byggemateriale kan gøres v.h.a. te styk gummihjulslæsser fra Caterpillar, mens en rendegraver gravemaskine både kan læsse, losse og grave og syner enkelt at flytte..

Byggefirmaet har heldigvis meget nøjagtigt kontrol med, hvordan de bør bruge Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og anden gravemaskine. De har de relevante læsse- og gravemaskiner til deres isposition og ægtefællen og jeg spenderer ikke ekstra penge på at leje et styk Caterpillar gummihjulslæsser eller rendegraver gravemaskine, som vi ikke benytter alligevel.

Byggeriets tunge arbejde med gravemaskine, gummihjulslæsser og rendegraver fra Caterpillar er inden for nogle uger færdigt og derefter kan gemalen og jeg være mere deltagende på pladsen og være med i byggeprocessen. Bagefter arbejdet med brug af gummihjulslæsser, Caterpillar rendegraver og gravemaskine er sluttet bli’r 1. stadium at opføre basen for huset og der efter vil huset rejse sig. Dejligt kommer det til at blive at se vores hus rejse sig.