Vi har fået sexlegetøj

Mere erotik [http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html] i forholdet vil jeg og min fyr gerne have, så vi har været inde i en shop med sexlegetøj sammen for at erhverve nogle forskellige ting, blandt andet en ny dildo, der kan hjælpe os med at sætte gang i vores sexliv igen. Sex har vi sjældent, og såfremt vi endelig har sex, så er det en anelse monotont, så nu forsøger vi at bruge sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex igen. Det eneste sexlegetøj, som mig og min kæreste var indehavere af i forvejen, var en dildo, der ikke en gang fungerede mere. Min kæreste har været ganske stresset på arbejdet, så vores sexliv er ikke ligesom før, til trods for han egentlig elsker erotik. Han har faktisk, så længe jeg har kendt ham, elsket forspillet, og han kan godt lide at se på mig, imens jeg onanerer ved brug af en dildo, lige før at vi har sex.

Da mig og min fyr var inde i shoppen, der solgte erotik og sexlegetøj, anskaffede vi os rigelige varierende ting og sager. Ting til ham plus noget til mig, som fx en dildo, foruden nogle ting, vi begge kommer til at nyde, erhvervede vi . Temmelig sexet at kigge på sexlegetøj sammen med min kæreste var det, så vi fik faktisk lyst til at tage hjem for at have sex med det samme – og ved I hvad? Det var netop dét, vi gjorde.