Vi er i dag virkelig tilfredse med de forsatsvinduer, vi har sat i

Herefter kæresten & undertegnede er flyttet ind i vores gamle hyggelige bungalow, så opnåede jeg nye erfaringer med diverse ting fra risiko for skimmelsvamp til isolering og forsatsvinduer - http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, . Shit. Mig & den søde mand har gjort vores for at fjerne det her råd og skimmel, som at der var i soveværelset og udover dette skiftet til forsatsvinduer samt efterisoleret. Det vurderer jeg er ganske godt fikset af Uffe og mig, som at der begge to voksede op i lejlighed med hjælp ved alle småproblemer.

Forsatsvinduer kan være glas der ikke har sprosser. Praktiske mig fik husets forsatsvinduer opsat lige på det indvendige af karmene på de nuværende vinduer. Det var heldigvis hurtigt fikset. Det er tillige muligt at montere vinduer som at der er koblede og komme frem til det samme. Men mig og manden har virkelig mange ting og sager, som at der skal spenderes penge på, og det kostede mere end dobbelt så meget i sammenligning med forsatsvinduer.

Du kan slippe af med kondens på vinduerne og træk, i fald du skifter hjemmets ineffektive vinduer til forsatsvinduer. Praktiske mig researchede lidt og kom frem til, at forsatsvinduer er det rigtige for vores hus, for villaens vinduer havde meget fugt og kondens da jeg og kæresten flyttede ind i huset.