Tyrolertøj – jeg har anskaffet tyroler kostume til et par snart forestående skøre dage sammen med veninden

Om femten dage er jeg og min veninde indbudt til tyrolerfest med masser af øl, fest, sang og god stemning. Til festen har jeg og hende lige været afsted for at investere i tyrolertøj. Påfundet til at vælge tyroler kostume til festivitasset kom min veninde på. Emilia vidste et sted der har tyroler kostumer, som godt kan gå for at være rigtigt tyrolertøj. Personligt havde jeg sikkert ikk kommet på mere end højst at flette håret eller lignende.

Venindens og min ferie er mig velundt. Der har været ret meget at se til her på det seneste, så det skal nok blive sååå muntert med en gedign øl-fest med tyrolertøj og nyt tyroler kostume. Efter festen opnår en forlænget weekend.

Glæden er mærkbar over mit nye tyrolertøj. Mit tyroler kostume kommer i en herlig hvide, blå og røde kjole som har et volumeniøst skørt og stram overdel. Virkelig æggende. Mit tyroler kostume minder mig lidt om en appetitvækkende variant af en kjole Snehvide eller tilsvarende kunne have taget på. Til trods for at jeg ikke før i tiden har forbundet den med tyrolertøj. En smule som en folkedragt.