Tag på højskoleophold på højskoler fyldt med musik, dans, kreative fag og sport

Kigger nogle af mine læsere efter højskoler [https://www.uldum-hojskole.dk/]? Undertegnede overvejede i en periode , om hvorvidt højskoler kunne være noget for mig, men nu i mens jeg præcis har gjort mit højskoleophold [https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/] færdigt så kan jeg opsummere, at det har været herligt. diverse timer. Jeg havde undervisning i bl.a., men lignende højskoler foreslår højskoleophold med sport, fotografi eller teater – som man måske ser det fra efterskoler.

For dig der er i tvivl om, hvilke ting du vil er højskoler optimale. Eller for de unge som kunne tænke sig et år væk fra studierne og foretrækker højskoler end arbejde. Du kan sagtens kombinere fritidsjob & højskoler. Jeg rejste dog selv på højskoleophold uden job ved siden af. Luksus.

Dengang undertegnede var i 9. og et år på efterskole var populært var jeg for genert og ville ik være med. Men nu hvor jeg er ældre har det lange højskoleophold været så rart. Tydeligvis er der undervisning men højskoler er sleeeet ik lisson gymnasiet. Vi hyggede os på et højskoleophold og man skal ikke til eksamen til sidst. En klar behagelighed ved højskoler, skulle I ønske min mening.