Stor glæde over et styk bestilling på underholdning til børnefødselsdag, musik til bryllup eller mobildiskotek

Undertegnedes jobs er der virkelig gang i de sidste par måneder. Der skal findes underholdning til børnefødselsdag (www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer) direkte til et stk 5-årig pige samt findes musik til bryllup (www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor) – måske et ungt og smart mobildiskotek (www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen). Rart med mange bestillinger.

Det er et skægt ærinde at ordne underholdning til børnefødselsdag. Josefine-Matilde er opgavens fødselsdagsbarn og pigen ønsker sig underholdning til børnefødselsdag, og hun er rigtig begejstret for Elsa og Anna fra Frozen og i fritiden går hun i skøjtehallen. Så et tema med is er bestemt praktisk til underholdning til børnefødselsdagen. Isskulpturer, snemænd eller måske oven i købet en sanger, som optræder med Lad det ske. Og måske nogle søde prinsessefletninger. Plus en kunstskøjteløber. Jeg savner ikke tanker når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.

Jeg overvejer faktisk at komplettere musikerne med et mobildiskotek ved valget af musik til bryllup. For der vil komme en stor del unge i aldersgruppen 15-26 somre mens der samtidig findes der en hel del over halvfjerds, og jeg ved at den slags grupperinger ikk altid er lige til at forbinde musikmæssigt uden at benytte mobildiskotek. De unge håber på et mobildiskotek med mulighed for at genkende nye hits, mens musik til bryllup ofte mere er eksempelvis swingmusik og jazz eller sådan noget som Himmelhunden eller Kim Larsen. Nogle gange er det ikke uundværligt med den slags mobildiskotek som tilføjelse til musik til bryllup, i fald at de unge har en kærlighed til klassikere og jo er glade for 50’er populærmusik eller 1970-er rock. Men andre gange har jeg faktisk oplevet at have positive erfaringer med at knytte mobildiskotek med mere traditionel musik til bryllup.