Splinternye væg til væg tæpper derhjemme

Et betydeligt projekt i vores bolig har vi gang i. Soveværelset & stuen skal nemlig gøres i stand. Bl.a. skal vi købe nogle helt nye liftgardiner, grundet at vores nuværende gardiner er virkelig grimme. Dog er vi stødt ind i et problem. Mig og min kæreste kan ej blive enige om, hvorvidt vi skal anskaffe gulv foruden tæpper eller væg til væg tæpper. Sandsynligvis kommer de splinternye liftgardiner til at være i en lys farve, så værelset ej kommer til at blive så sort, på trods af at gardinerne er nede. Nye liftgardiner glæder jeg mig til at anskaffe. Jeg vil gerne have gulv & tæpper, af den grund at jeg mener, at det er smukkest, men min mand vil gerne have væg til væg tæpper, pga. at de får værelset til at se hyggeligt ud. Han siger tilmed, at ungerne ej kommer til skade ligeså let, når de fjoller rundt indenfor, såfremt vi anskaffer væg til væg tæpper, som er hans foreslag. Jeg synes dog stadig, at vi burde anskaffe gulv med tæpper, på grund af at børnene da overhovedet ikke skal lege så vildt i stuen. Jeg og min kæreste er i det mindste enige om købet af liftgardiner. Mit håb er, at vi også snarligt bliver enige om problemet med hensyn til tæppet, fordi vi jo tillige har meget andet, vi skal klare end tæpper.