Som ejer af en lille biks tjener jeg til livets opretholdelse ved at offerere ovenud perfekt glatførebekæmpelse…

Min store drøm er ved at blive realiseret. Jeg har slået dørene op til min egen forretning. Det er et ønske, som jeg har haft i, hvad der føles som 200 år. Men jeg tænkte, at det skulle ske nu, ellers ville det aldrig ske. Og jeg glædede mig. Det passede virkelig godt med, at mine tvillinger er blevet 1 år, så de ik kræver lige så meget støtte som da de var helt små. Min kloge kone fortalte kontant, at såfremt jeg ønskede at realisere min drøm, måtte det være nu, før at vi begge to blev to gamle mennesker. Min forretning offererer snerydning København som det primære produkt, & saltning af veje & en fantastisk glatførebekæmpelse. Jeg har i overdrevent mange år tjent mine penge på glatførebekæmpelse, navnlig snerydning København og saltning af veje. Men jeg havde behov for nye græsgange, & jeg har siden jeg var barn tænkt på at blive selvstændig erhvervsdrivende. & jeg besluttede mig for at forblive indenfor samme område!

Dét at være selvstændig erhversdrivende er fuldkommen ubetrådt territorium for mig… Og her træder I ind i billedet! Jeg sætter min lid til, at I ligger inde med nogle fantastiske råd og ideer angående dette felt. Jeg har flygtigt overvejet at begynde på et kursus for at opbygge viden om emnet. Men jeg må ulykkeligvis indrømme, at jeg ej synes, at jeg har tiden til det. Så jeg håber, at jeg sideløbende med mine andre pligter og gøremål på egen hånd kan begribe det primære. Jeg har sidste år set, hvordan diverse blogs er et ovenud formidabelt sted at udveksle erfaringer. Jeg deler glædeligt ud af min erfaring med normal glatførebekæmpelse, samt saltning af veje samt min erfaring med fortrinsvis snerydning København. Men muligvis er det ik’ sådan en slags erfaring, som står i allerhøjeste kurs herinde! I den mellemliggende tid håber jeg på, at I er i stand til at hjælpe mig. I forvejen synes jeg, at der er rigtig mange arbejdsopgaver at se til, i sammenhæng med etableringen af min gesjæft. Og det at være selvstændig fordrer, at man bliver nødt til at sætte sig ind i fuldstændig nye problemstillinger non stop!