På under fem uger er We Vibe blevet overdrevent normalt!

Jeg er vidende om ualmindelig mange ægtepar, der arbejder hårdt på at holde liv i deres forhold. Vi har alt for travlt med diverse gøremål til, at der er tid til kys i hverdagens trummerum. Og som en følgevirkning af dette faktum er der kolossalt mange forhold, der ik holder. Jeg tror fuldt og fast på, at den mest skudsikre løsning på denne problemstilling er kærtegn og kys. At man vælger at bruge tid på at være ægtefolk. Jeg går derfor og tumler med idéen om at åbne en forretning, som skal være forhandler af sexlegetøj som for eksempel we vibe [www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html], en penispumpe - www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html – & tenga [www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html]. Mit højeste ønske er, at produkter som eksempelvis we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe kæreste par til at genfinde forelskelsens rus, & dermed forbygge, at de slutter deres forhold. For jeg mener virkelig, at det er så overdrevent trist, at antallet af skilsmisser er så høj i vores samfund. Jeg er romantiker med stort R & tror på ”the one and only”. Og såfremt we vibe, en penispumpe & tenga kan hjælpe til, at ægtefolk forbliver sammen vil jeg være lykkelig.

Jeg har levet og boet sammen med min søde kone i 23 år. Så jeg forstår udmærket når det sker, at forelskelsens amoriner forsvinder og hverdagen overdøver alt andet. Men jeg tror også på, at man i fællesskab aktivt kan gøre noget selv for at få kærtegnene tilbage. Dét kan man bl.a. gøre ved brug af varer som f.eks. we vibe, en penispumpe og tenga. We vibe, en penispumpe samt tenga er alene enkelte eksempler på voksen-legetøj, der eksisterer uoverskueligt mange forskellige typer af voksen legetøj… Det absolut vigtigste er, at man sammen finder lige nøjagtig det, man føler sig mest tryg ved. Min drøm er at udsmykke min lille gesjæft sådan, at besøget i og for sig selv er en rar oplevelse! Min idé er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, & dele den gode tid sammen som par. Oplevelsen skal således bidrage til at bringe kæreste par tættere sammen. For jeg tror på, at selv en temmelig ubetydelig ting kan skabe en fantastisk stor forskel.