På min wish list står et veloursaet, som jeg påtænker at bruge på dovne søndage…

Om en uge tager min herlige partner og jeg til Rio. Det er meget lækkert at få lov til at opleve en ny by… Vi elsker begge at gøre os nye indtryk, og besøge flækker, vi ik har besøgt tidligere i vores liv! Så går vi på industrimuseer, & tager ud og spise. Vi ka’ lide at tage dagene, som de kommer… Det mest essentielle for os er, at vi ik skal løbe rundt for at nå det hele, det gør vi så meget i hverdagens trummerum! Når vi har ferie, kan vi således bedst lide, at dagen udspiller sig i et roligere tempo! Vi nyder at være kulturelle, men jeg må derfor alligevel sige, at jeg inderligt beder til, at der bliver tid til gå amok i tøj-forretninger også… Jeg har ekstremt længe fantaseret om maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt ej at forglemme et veloursaet. Jeg synes, at maxi kjoler er rigtig brugbare, når man skal bryllup, leggins med print Danmark vil jeg bruge på job, og et veloursaet er bare så flot i dagligdagen.

Uheldigvis er gåen-i-butikker ik’ min kærestes yndlingsbeskæftigelse! Så det bliver nødt til at være noget med, at jeg lover, at det ik tager tolv timer! Men det bliver heller ikke tilfældet, af den årsag, at jeg ved jo enormt præcist, hvad jeg er på udkig efter: maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt et veloursaet. Så det burde ik tage flere timer, men jeg ved naturligvis også godt, at det hyppigt tager tid at prøve tøj. Og jeg ved, at jeg er nødsaget til at iføre de der leggins med print Danmark, af den årsag, at det er virkelig svært at bedømme, hvordan leggings passer, hvis man ikke har prøvet dem på… De der maxi kjoler er sikkert ik nødvendige at afprøve i butikken, det samme gælder for de der veloursaet… Med disse er det lettere at gøre sig en forestilling om, hvordan de passer ens krop. Det er i grunden virkelig positivt, for både min egen & min ægtemands skyld…!