Overvejer at gå til flere tests ved speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg er med rogn i ovnen men det var en ustadig proces, og derfor planlægger jeg at gå hos en gynækolog klinik Fyn til ekstra tjek. Efter min mand og jeg først droppede spiralen varede det langt over et år uden graviditet, og den praktiserende læge var lige begyndt at foreslå at visitere os til speciallæge klinik Fyn - http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart – til udredning. På daværende tidspunkt googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund hvilket er en praksisklinik nær på, hvor vi har hus i Middelfart.

Jeg blev gravid og det bortfjernede alle vores tanker om ægløsninger og sædkvalitet. Men pludselig oplevede jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en visitation fra min praktiserende læge til en gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. Da jeg var 4 måneder henne, fik jeg en spontan abort. Vi forsøgte ikke at blive slået helt omkuld, men der var en tidsperiode, hvor vi begge var fortvivlede og i smerte over det tabte barn, som Joakim og jeg havde ventet så længe på.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund - http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/ –

Her et halvt år efter er vi så gravide igen. Vores praktiserende læge vurderer, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra øje på mig, så hendes kollega henviser os direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv ledt den gamle telefonbog hvor vi igen har fundet blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at være ved en praxis som fx gynækolog Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få ekstra scanninger, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og de kan hjælpe, i det tilfælde at der igen kommer komplikationer. Jeg tror at sådan en ekstra ro bare i sig selv er positivt for barnet.