Opgave med levering af hulkegledyse, blæsedyse eller tilsvarende dyse til coating af virksomhedens produktion

I virksomheden hvor jeg i de her måneder går rundt i praktik, giver de mig adskillige forskellige ting jeg skal ordne. Ikke hver eneste arbejdsopgave er relevante for min faglighed. Undertegnede ved f.eks. ikk’ meget om hulkegledyse - mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse – , blæsedyse eller tilsvarende dyse - mt-spray.dk – til coating [mt-spray.dk/sproejtepistoler], men uagtet det er likeable mig blevet spurgt, om jeg vil sende en ordre på blæsedyse, hulkegledyse der kan bruges coating + vidst nok endnu en dyse, som jeg har glemt hvad sku’ anvendes til.

Som undertegnede har fattet det, er en hulkegledyse en dyse med tilbehør, der gør at den er effektiv til ringformet coatinguden coating fra dysen i midten. På den anden side sku’ et stk blæsedyse virke ikk’ give så meget pleje og samtidig virke mindre larmende. Undertegnede ved så bare ik’, hvorvidt man skal bruge et styk blæsedyse, en hulkegledyse eller i stedet et styks anden dyse som er velegnet til produkt coating.

Gud ske lov har jeg nemt fundet flere online virksomheder, som skaffer blæsedyse, hulkegledyse samt anden dyse anvendelig til coating, og som ser troværdige ud. Ik’ samtlige online shops har satserne oplyst på deres sider, så jeg må til at kontakte dem. Jeg har heldigvis inden da lidt stunder hvor undertegnede kan prøve at forstå, de krav vi har til hulkegledyse, blæsedyse eller anden dyse til coating hos os.

Blæsedyse, hulkegledyse, coating & et styk så dæmpet dyse. Jo jo, der er ting og sager som jeg skal læe op på, i morgen eftermiddag, hvor jeg ved, at virksomheden skal igennem spliterny kundeopstart. Så jeg skal bare få besluttet mig for en fin hulkegledyse, blæsedyse eller tilsvarende coating dyse i en fart.