Mit speedbådskørekort er på plads – jeg har gået på sejlerskole og taget duelighedsprøve

Undertegnede har været på sejlerskole (http://www.dksp.dk/sejlerskole), og jeg er meget tilfreds. Jeg klarede duelighedsprøve (http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove) i april, og jeg og veninden 2 uger senere med speedbådskørekort (http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort) på fed sommerferie. Frederikke og jeg drog til Holland hvor vi sejlede rundt i en mega fed speedbåd hvor vi gennemgik en hyggelig og anderledes sejltur. Så går du med tanker om duelighedsprøve, speedbådskørekort og sejlerskole, så er det mega fedt.

Hver eneste af forventningerne hos mig blev indfriet på mit sejlerskole kursus. Gode lærere, ret prof. tone til den her duelighedsprøve og dét, at det var muligt at anvende det nye speedbådskørekort få uger efter sejlerskole kurset. Det var suverænt.

På rejsne havde jeg konsekvent en oplevelse af at være godt rustet fra min sejlerskole undervisning. Jeg lærte ret mange gode tips til min duelighedsprøve, og folkene på min sejlerskole virkede rigtig dygtige. Så tag endelig på sejlerskole og tag duelighedsprøve, hvis du gerne vil på sejlferie. Jeg er sikker på, dét at jeg nok skal få taget brug af mit speedbådskørekort meget fremover.