Minilæssere og dumpere er for mig noget nyt – men ikk for min brors igang med arbejde med gravemaskiner og dozere

Min storebror skal jobbe med dumpere, minilæssere - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere – , gravemaskiner - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner – og dozere - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv – . Min bror så fuldstændigt munter ud, dengang han talte om det, og min respons var så … øøh hvad er det? Jeg havde ik før min brors nye arbejde vidst noget som helst om dozere, minilæssere og dumpere, ligesom jeg aldrig har tænkt videre over gravemaskiner. Men han har For nogle uger siden har han taget et halvlangt uddannelsesforløb i at betjene sådan nogle gravemaskiner, dozere, minilæssere og dumpere.

Min storebror og undertegnede mødes tit til James Bond-aftener eller biografture eller til mad og Matador på søndage eller til James Bond-aftener. Så jeg vil nok som følge af det komme til at lytte til yderligere vedr. min brors betjening af dozere, dumpere, minilæssere og gravemaskiner. Det tager jeg med. Undertegnede er klar på at få fortalt om minilæssere, gravemaskiner, dumpere og dozere, så længe min søde bror altid er frisk på at tale vedr. shellack, massage og ansigtsbehandlinger, hvilket hans søster udfører.

Men vær heeelt ubekymrede. Minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere er ik noget, der kommer til at blive omtalt på denne blog. Det skulle da lige være såfremt undertegnede starter på samme arbejdsplads.