Min storebror ska’ jobbe med gummilister, lister, stropper og gas cylinder

For adskillige år siden var jeg uheldigvis fyret fra mit elskede job, som jeg havde haft i en del år samt følte mig godt tilpas. De var nødsaget til at fyre utallige folk, pga. at det uheldigt nok ikke gik så godt med selskabet, og jeg blev blandt de ramte. Jeg kom frem til, at det måske var en mulighed for at prøve kræfter med nogle af mine andre talenter, dog uden tvivl blev jeg temmlig sur. Jeg gik i gang med at lede efter et arbejde, så hurtigt som muligt, men det viste sig jo at være en del vanskeligere, sammenlignet med det jeg havde forestilet mig.

Jeg fik kun nej, og det var begyndelsesvist super hårdt at opsøge passende jobs. Da jeg havde hørt, at det anses som værende en god måde at finde vej til arbejdsmarkedet på ny, valgte jeg efterfølgende at tage kontakt til vikarservice [ir-group.dk]. Jeg skulle udstå utallige quizzer såvel som møder, sådan at vikarservice fik mulighed for at opbygge min fil og opsøge de 100 pct. rigtige stillinger. I et firma, som ledte efter en vikar København [ir-group.dk/vikarbureau/koebenhavn-kontakt], fik jeg egentlig et job, og det blev aftalt, at jeg skulle arbejde der som vikar Sjælland [ir-group.dk/vikarbureau/sjaelland-kontakt] i otte måneder. Vha. vikarservice bliver man almindeligvis desværre ikke tilbudt en permanent stilling, men det er med sikkerhed at foretrække at blive vikar København sammenlignet med at blive arbejdssøgende. Firmaet var heldigt nok så begejstret for mig som værende vikar København, at de besluttede at fastansætte mig efter de otte måneder.