Min søster & undertegnede søger lejeboliger som fx lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup eller lejebolig Vestsjælland/lejebolig Sydsjælland

Min søster & jeg er begge to på udkig lejeboliger , http://nordichousing.dk/, for tiden. Jeg og min søster har talt hvorvidt at jeg og hende burde søge lejeboliger sammen med mulighed for at have residens sammen eller tæt ved hinanden. Men idéen funker ikk’. Jeg & min søster har forskellige behov, og i mens bypigen her leder efter lejebolig Østerbro , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/, eller lejebolig Hellerup, så søger hun efter ”lejebolig vestsjælland , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland/, ” og ”lejebolig sydsjælland”.

Jeg er virkelig en storbypige, der holder af Strøget og at gå i byen. Søs foretrækker i stedet om at blive mor senest når kæresten er blevet seksogtyve, og hun vil gerne bo i hus med frugthave & trygt nabosammenhold. Begge går vi efter dejlige lejeboliger, men vi skal sørme ikk’ lige traske i søstrelejlighed, som søs og jeg Hende og jeg skal. Så undertegnede går mod lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor man vil være nær ved byen, dog ovre i den roligere ende af Kbh. Og Helle hælder til et styk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Dog er vi enige om at Sjælland er stedet for vores lejeboliger. Så længere væk er jeg og hende ikke fra hinanden.

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Søster og jeg taster noget forskelligt ved registrering af vores ønskeplacering for lejeboliger, dog kan vi hjælpe hinanden med at finde ud af de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.