Min mand og jeg har for noget tid siden prøvet en spontan abort og søger på den baggrund efter en habil speciallæge klinik Fyn, for ensempel speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg er svanger men det har sørme været en turbulen proces, så derfor har vi planer om at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere ultralydsscanninger. Siden min mand og jeg stoppede med minipillerne varede det over 2 år hvor der ikke skete noget, og lægen var lige ved at henvise os til speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Da googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der har gynækolog klinik nær, hvor vi har hus i Middelfart.

Jeg blev med bebs og alle ængstelsen om ægløsning og sædkvalitet forduftede en ufrivillig abort. Jeg og min mand forsøgte at holde modet oppe, men der var en tidsperiode, præget af tristhed og sørgmodighed over den tabte baby, som vi havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Nu 7 måneder senere er vi så gravide igen. Den praktiserende læge mener, at der skal holdes ekstra øje på mig, så han vil visitere os direkte til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har også taget et kig i den gammeldags telefonbog hvor vi igen har lagt mærke til bl. Andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne være hos en gynækologklinik som for eksempel gynækolog Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få foretaget ekstra ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed i forløbet, og fagfolk kan gøre noget, hvis der endnu en gang opstår komplikationer. vi er sikre på at yderligere beroligelse bare i sig selv er positivt for den lille .