Mandens og mins større afgørelse vedrørende hegn – enten støjhegn eller Skagenshegn

Kæresten og jeg får lige straks lille hundehvalp, & derfor tog vi os sammen til noget, som både jeg og ham længe har udsat. Ham og jeg skal købe et hegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn, omkring domicilet. Sådan et hegn er jo en større ting & ikk’ et arbejde, vi lige gjorde imens jeg er startet på at slæbe hjem af terrassemødler og ting til udelivet og tage haven i brug. Men han har besluttet at her i weekenden skal det altså være tid.

Det fungerer ikk at have en have der ikke er lukket med hegn, idet kæresten og jeg jo lige straks får hundehvalp. Nu dukker det store spørgsmål op om mig og min kæreste vil vælge et flot Skagenshegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, eller et mere effektivt støjhegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, .

Romantiske jeg kigger efter et pænt Skagenshegn. Skagenshegnet er flot hvidt og simpelt & nok liidt iget. Det er passende i højden, og den type hegn passer virkelig tydeligt med undertegnedes drømme vedr. masser af tallerkensmækker og klematis omkring vores hvidt indhegning som vi kan få med et Skagenshegn.

Ham derhjemme har begrundelser for støjhegn, der naturligvis er et vældigt smart hegn & som navnet antyder skærmer for støjen fra den store vej, ligger lige bag murermestervillaen. Logiske jeg kan nemt forholde mig til hans mange holdninger om et støjhegn. Jeg vurderer kun at sådan et hegn virker ganske højt og tæt. Hans model med et støjhegn gi’r naturligvis også afskærmning fra de forbipasserendes blikke. & du vil også godt kunne sætte smukke planter op af det.

Mon I læsere ville vælge det flotte Skagenshegn eller i stedet det mere praktiske støjhegn, i det tilfælde at I læsere som os havde hjem klods op af ringvejen og ska’ vælge mellem hegn? Kæresten og jeg ska’ ha’ købt det skide hegn inden længe.