Manden beskæftiger sig med luft dyser, kontraventil, væske luftdyse og spray teknik luft dyser, væske luftdyse, kontraventil og spray teknik

Dem, som har fulgt mig hen over den sidste tid ved nok, hvordan bloggeren her har fået spritny mand. Tidligere har jeg flitert med både en murer og vinduespudser og akademikere, men for tiden har jeg fået en kæreste, som beskæftiger sig med af kontraventil, væske luftdyse [mt-spray.dk/luftdyser], luft dyser [mt-spray.dk/luftdyser] og spray teknik [mt-spray.dk]. Nej sådan noget er jo ik noget, lille jeg havde hørt om før. Men nu kender jeg en smule til bl.a. luft dyser og spray teknik. Det kan man bare se.

Øystein har job et sted, der vidst har det mest omfattende dyse-sortiment i landet. Meget fint tænker jeg. Personligt kender jeg ik noget til væske luftdyse, spray teknik, kontraventil og luft dyser, dog har nysgerrige jeg lært, at de bruges i virksomhedsindustrien og at luft dyser eller en specifik væske luftdyse ka’ give store sparede omkostninger. Egentligt er det temmelig spændende at få et indblik i sådan noget som væske luftdyse, spray teknik, kontraventil og luft dyser og forstå noget helt nyt.

Fra tide til anden tager han arbejdsopgaver med sig om aftenen og taler hist og pist omkring væske luftdyse, spray teknik, kontraventil og luft dyser. Eller manden ska’ lige færdiggøre. Oftest ka’ jobbet med væske luftdyse, kontraventil, luft dyser og spray teknik blive inden for tiden på arbejdet og lægger sin interesse på hans kæreste og hans og mine fælles interesser, idet fyren kommer hjem. Skønt.