Man kan skabe tryk på tøj selv

Du kan lave din egen t-shirt med tryk – har du lyst til at vide, hvordan man gør det? Jeg har netop fundet en rimelig fortrinlig hjemmeside, hvorpå du kan kreere en t-shirt med tryk. Det er muligt at få tekstiltryk med enten motiv, noget skrift el. endda ens eget foto. Let er det at danne tryk på t-shirt – du må kun beslutte dig for et produkt, som bl.a. en trøje/t-shirt, og så pålægge et logotryk eller andet.

Sådan her gør du på internetsiden, hvis du vil lave din egen t-shirt med tryk… Du skal begynde med at vælge det tøj, hvorpå du gerne vil skabe tøjtryk. Man kan både erhverve skjorter, t-shirts og andet forskelligt tøj, dog tilmed en masse andre ting. Du kan til- og fravælge produkterne efter forskellige kategorier, som blandt andet kvinde og mand og aldersgruppe. Efter du så har fundet dit tøj, kan du beslutte dig for farve samt størrelse. Bevæg dig så videre til næste niveau, hvor du skal vælge dit tryk på t-shirt.

Kunne du tænke dig skrift som tøjtryk, kan du egentlig bare indtaste teksten på dit valgte tøj. Muligt er det selv at vælge placering, typen af tekst, farven og størrelse. Hvis du ej vil have skrift, men du vil have logotryk, skal du klikke på motivet og så hive det hen på det produkt, du har valgt. Her kan du ligeledes beslutte omfang såvel som farven og endvidere den printteknik, du gerne vil have. Såfremt du godt kunne tænke dig print på tøj af et personligt fotografi el. dit eget design, må du først oploade det på internetsiden. Herefter skal du vælge det og hive det over på dit produkt og vælge omfanget på billedet. Du skal lægge din vare i Indkøbskurven, idet du har færdiggjort dit tryk på t-shirt. Du må så bestemme at konfektionere andre varer el. betale, hvorefter din t-shirt med tryk vil sendes til print. Har du lyst til at fabrikere tryk på tøj med et fedt tekstiltryk? Jeg vil foreslå den føromtalte internetside, hvis du er interesseret i at danne ordentligt tekstiltryk til en lav pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>