Lille jeg må på musikefterskole efter sommerferien og glæder mig overdrevent til efterskole drama & efterskole sang

Undertegnedes næste år i skolen kommer virkelig til at blive det mere awesome jeg har oplevet mogensinde, og det bunder i at lille jeg skal på efterskole. Sang og teater/drama må yours truly erklære mig bestemt vild med, så jeg søger for tiden efter jyllands fedeste musikefterskole - www.orkesterefterskolen.dk/info/musikefterskole.php – tæt på Ikast eller Brande. I det område bliver der ikke alt for langt når jeg skal hjem igen ind imellem.

Petite moi har fundet nogle historier fra smukke piger, som også har gået på en efterskole. Drama-linjer eller teater er der ik så mange bloggere, der beretter omkring, men musikefterskole søgte jeg noget omkring. Hvis undertegnede internetsøger efter efterskole drama popper der op desuden en smule ret skægge historier om efterskole drama – altså efterskole drama, som at nogle af tøserne danner grupper der har sladder. Heldigvis beskriver størstedelen af skribenterne om tilvætelsen på musikefterskole eller sådanne efterskoler fuldt af nye venner og vilde fag & oplevelser udenfor skolen.

Undertegnede elsker at danse og optræde, så ganske klar vil jeg på en musikefterskole og afprøve teater og efterskole sang. Det skal nok blive fedt. Nå undertegnede vil se at google fremadrettet musikefterskole, efterskole drama og efterskole sang og fremfinde, hvad søgefeltet viser af efterskoler. Ønsk mig held og lykke.

Ingen af veninderne er desværre friske på musikefterskole der har efterskole drama og efterskole sang. Josefine er for genert til at møde nye mennesker, så gider pigen klart nok ik’ afsted på efterskole. Og Michelle elsker sport og heste og hun ønsker klart nok ik’ at gå på musikefterskole men vil i stedet på en skole med heste. Derfor skal jeg opstarte helt alene. Det kilder liiidt i maven.