Lidt ubeslutsom omkring hvor du vil læse? – Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn er godt

Er Fyns hf-kursus (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus), Hf Odense eller Hf Fyn noget for nogle af jer

Uanset hvad for nogle drømme for din uddannelse, man har, ved jeg, at Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense giver dig det optimale udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde mine drømme for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Måske har dig der følger med her i flere måneder haft helt styr på, hvad du drømmer om at arbejde med. Det er en mulighed, at du drømmer om at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du derimod efter en samfundsfaglig uddannelse på Odense Universitet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville arbejde med, dengang da jeg startede. Er du heller ikke afklaret?. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver mulighed for et par år til at mærke efter. Det finder du ud af.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme for fremtiden

Afslutter du folkeskolen til sommerferien, og ønsker du at studere videre på en skole med masser af muligheder? Studerer du din HF på Fyn hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at gå efter HF-en til præcis den uddannelse, som du drømme om optagelse på! En personlig anbefaling herfra.

Som supplement til en almindelig HF med valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn samtidig linjerne: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen + naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede så de kan berede dig på dit drømmestudie.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Vil du at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en hel række adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så måler dine personlige og faglige kvalifikationer.

Går du ud af 10. klasse til juni, skal underviserne finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan starte på en hf. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på hf-en hos Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense. Det var jeg nødt til, men det var ikke så slemt, som det lyder.

Livet på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn er testene værd