Langt de fleste er af den overbevisning, at dét er livsnødvendigt at tegne en motorcykel forsikring.

Dengang min arbejdsplads gik hjemaf fra Disney World, kom vi forbi en moderne forretning, hvorpå der stod formulereret: motorcykel forsikring [http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen]. Indledningsvis kom en hel del til at overveje, om ik den rigtige stavning er: motorcykelforsikring [http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel]! Efterfølgende spekulerede mange over, af hvilken grund, at det er essentielt at eje en motorcykelforsikring. Langt størstedelen kører ekstremt stærk på deres motorcykel, og der kan på et splitsekund ske ulykker, & af den grund er en motorcykel forsikring fuldstændig uundværlig!

Alle jeg kender finder forsikringer dyre. Og dem jeg er kammerater med gennemtænker derfor jævnligt, om det er en god investering. Men jeg er af den holdning, at en motorcykelforsikring er afgørende. De beskrevne priser, hele selskabet så på facaden var et tegn på en temmelig billig mc forsikring, af den grund er der egentlig ingen undskyldning for ik’ at investere i en motorcykel forsikring. Det var en meget billig motorcykel forsikring, sådan at rig som fattig har råd!

Det lille lille hus offerede også forsikring Harley Davidson [http://hog.mondux.dk/]. Den art, lige knap så billig motorcykel forsikring er målrettet, naturligvis, udelukkende til forbrugere med en motorcykel af dét brand. Forsikring Harley Davidson er ret meget mere værdifuldt, men det er absolut ikke en nyhed. Der er fattelige grunde bag, at forsikringsselskaberne ik kan sammensætte en billig mc forsikring til Harley Davidson. Det påkræver nemlig en bestemt type forsikring Harley Davidson, & sådanne er dyrere, af den grund, at motorcyklen ligeledes er flere moneter værd. Ergo hvis man som kunde ej har lyst til at give den takst, skal man som forbruger investere i en mindre dyr motorcykel, hvor man kan få en billig mc forsikring. For som nævnt, kan man ej undgå at købe en assurance, fordi forsikringer jo ikke udelukkende erhverves for sig selv, men ligeledes for de personer du evt. skader. Så min anmodning er denne: tegn en billig motorcykel forsikring allerede nu…