Konstruere møbler til haven af plastpaller og træemballage plus bede kreeret af plastpaller

Det har i ret lang tid været fedt at anvende plastpaller , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, , træemballage , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, eller europaller , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, til møbler og lignende. Og jeg tilsigter endvidere, om jeg selv kan kreere et par stole i haven eller alternativt højbede ud af træemballage, plastpaller eller europaller. Jeg har for ikke så længe siden fået et bålfad i afskedsgave, og et eller andet skal vi jo sidde rart på, når jeg og mine venner luner skumfiduser og snobrød og hygge ved bålets gløder. Endvidere vurderer jeg, det nok vil være miljøvenligt og tjekket at selv at lave noget.

Er I ikke enige med mig i, at nogle urtebede og siddepladser, som du på egen hånd har udtænkt er sååå hyggeligt? Efter lidt læsning på Google vedrørende højbede skabt af europaller og træemballage er konklusionen, at flere webpages foreslår at man bør bruge plastpaller i stedet. Dette skyldes at urtebedets pastinakker, kartofler og porrer. Men bygger man med i stedet plastpaller kommer der ik til at være den risiko.

Til møbler, som aldrig kan smitte af til mad kan du godt anvende europaller og træemballage . I hvert fald kan du sagtens designe siddemøbler ud af europaller og træemballage lige meget om det er trykimprægneret. Jeg er ik så overbevist om det smarte i borde i europaller eller tilsvarende træemballage. Til det foretrækker jeg at benytte plastpaller som alternativ, så min aftensmad.