Kondomer med smag

Jeg var her forleden inde i en sexshop (http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html), af den årsag at jeg skulle bruge penge på noget sexlegetøj, nyt lingeri (http://www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html) såvel som kondomer (http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html) til mig og min fyr. Jeg vil gerne gøre ham overrasket ved brug af sexlegetøj og sexet lingeri, grundet at vi har tre-års-dag. Jeg købte tillige kondomer, men det var til glæde for mig. Den sexshop, som jeg var i, var i besiddelse af et enormt udvalg af sexlegetøj foruden meget andet. De var i besiddelse af talrigt divergerende lingeri, og af den årsag var det besværligt at beslutte mig, specielt grundet at jeg var nødsaget til at finde noget, som kæresten ville kunne lide, men ligeledes mig selv. Sexshoppen indehavede desuden adskillige varierende kondomer, bl.a. nogle kondomer med smag. Efter min mening var det en fortrinlig sexshop, på grund af at de havde så stort et udvalg, og eftersom at sexshoppen var en forretning, der havde ordentlige forhold.

Jeg ser rigtig meget frem til overraskelsen til min kæreste senere med mit nye, sexede lingeri såvel som sexlegetøjet. Jeg glæder mig samtidig til at bruge de nye kondomer, af den grund at jeg anskaffede nogle, som havde riller, og jeg vil gerne have, det føles dejligt.

Kunne du også godt tænke dig at give kæresten en overraskelse? Så kan jeg helt klart rekommandere den sexshop, jeg købte sexlegetøj med mere i. Jeg kunne egentlig sagtens finde på at erhverve et frækt kostume derinde en dag.