Karnevalskostume – en vision om karneval i aalborg klædt i nydelige karnevalskostumer

Jeg skal virkelig komme afsted til karneval i Aalborg med karnevalskostume » http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/, fjer og glimmer. Jeg holder af fest i byen samt karnevalskostumer. Og jeg har desuden hørt, at karneval i Aalborg ofte er et kæmpe gilde og også stort. Har I medvirket i karneval i Aalborg i karnevalskostumer og fjer? Og kan I anbefale det?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Pigerne & undertegnede i smukke, lækre karnevalskostumer og så virkelig have en god fest og sambadanse ud i natten. Jeg kender faktisk én, der vil danse samba batucada til karneval i Aalborg i et glimtende karnevalskostume. Det vil være mega godt at komme og se, hvor dreven pigen er efter al hendes træning. Jeg og veninderne skal sørme med og se hendes dans.

De sidste par år har festlige mig deltaget i Københavns karneval, men har fået fortalt, at karneval i Aalborg er federe. Og er par gange har det været lidt søvndyssende i Fælledparken, hvor ingen var iklædt karnevalskostume. Derfor vil jeg af sted til karneval i Aalborg med fjer, glitter og karnevalskostume. Vi skal da på sambakursus inden.