Kæresten & jeg sover trygt i hjemmet med funktionelle røgalarmer…

Jeg kom til live en nat ved en høj lyd.

Det går op for mig, at den dugfriske røgalarm (www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html) alene er smadret, idet jeg omgående kan se, at det ej er ild, som har sat den i gang. Det er selvfølgelig en forbløffelse at erfare, at min røgalarm udelukkende begyndte ved en fejl. Uanset dette bliver min røgalarm ved med at være træls. Røgalarmer er oplagt skabt på den led, at de ikke umiddelbart kan afbrydes. Røgalarmer er produceret til dommedag at være vagtsom. Da jeg erkender, at min røgalarm er bleven aktiv, på grund af den mangler batteri, er min lykke umiddelbar gigantisk. Da jeg direkte efterfølgende erkender, at røgalarmer er produceret på den måde, at dens larm ikke slukkes, når batteriet bliver skilt fra, bliver jeg en smule svækket.

Mange kan sagtens opfange det snilde i den måde, som røgalarmer er skabt. Trods alt kan jeg ikke lade det ligge, på hvilken måde min røgalarm ramponerede halvdelen af natten! Jeg kunne slet og ret ikke afbryde min røgalarm, til trods for gentagne vedholdende undersøgelser. For tiden føler jeg mig bevares beæret over, at der ikke var røg i min gang, desuden påskønner jeg, hvor usædvanligt røgalarmer er produceret!

Min primære tanke lød, at det var ekstremt generende, for følte mig udslidt, og kunne kun tænke på at slappe af. Umiddelbart derefter bliver jeg klar over, at det er min driftige røgalarm, der er trådt i kraft. På ny er min første indskydelse ikke at desertere, uanset at en fantastisk røgalarm er designet til at leve op til den opgave at varsko om snarlig risiko. Min spontane tanke var til gengæld: dén røgalarm er utrolig flittig!