Jubii, vores ældste skal bo på efterskole i 8 klasse…

Beklageligvis har vores lille pus ik’ holdt af sin skoleklasse. Der har i nogen tid været en ringe social stemning. & beklageligvis oplevet mobning! Det har simpelthen gjort ondt på mig… Jeg har været på grådens rand, og dét har han naturligvis ligeledes været. Vi har i aftes endelig fundet en løsning på problemet… Vi har besluttet, at han rejser af sted på efterskole i 8 klasse » http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html,…! Det er snart, så han ska ikke være grædefærdig så længe endnu. Vi er alle meget tilfredse med vores bestemmelse… Oprindeligt var det vores bitte knægt, der fik idéen til efterskole 8. klasse! Og os som forældre støttede komplet op om hans forslag, dengang da han fortalte os det, for snart syv måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt godt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke bange… Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være positivt for ham at komme på ny skole.

Vi har helt ærligt det åndssvage luksusproblem, at vi ej træffe en beslutning omkring, hvilken efter-skole, vi skal sætte vores lid til… Der er hundreder af efterskoler, og jeg har ihærdigt forsøgt at danne mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er virkelig hårdt. Så jeg håber inderligt, at i derude kan bistå mig med at vælge en perfekt efterskole 8. klasse! Jeg har fået fortalt, at det i hvert fald ik er samtlige skoler, der er i stand til at tilbyde 8. Klasse-undervisning, så glem ikke, at det altså ska være en efterskole 8 klasse. Som det vigtigste beder vi til gud om at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, som tilbyder stafetundervisning. Dét elsker han mere end noget andet, & det har hjulpet ham kodylt meget, de gange han har været ulykkelig… Af den grund er det vores krav, at han kan fortsætte med at forbedre sig!