Jobstart & kontrol over makuleringsmaskine, telefonomstilling, pakkevægt, frankering post og portotakster

Jeg er begyndt i godt arbejde som piccoline i mandags og nu er jeg i gang med at få kontrol over for eksempel deres pakkevægt {danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg}, som anviser frankering post , danastar.dk/mere_info/frankering, samt, forskellige portotakster , danastar.dk/nye_portotakster_i_2015_goer_besparelserne_med_en_frankeringsmaskine_endnu_stoerre, og så at stille om på deres telefoner. et styk professionel makuleringsmaskine bør jeg endvidere have udvalgt til dem i denne uge.

En såkaldt makuleringsmaskine havde jeg nærmest ik haft kendskab til i forvejen, men kollegaerne har at gøre med konfidentiel viden, og så er et styks makuleringsmaskine ret vigtig har jeg opfanget. Frankering post havde jeg heller ik tillagt de store indskydelser før. Og slet ikke at benytte sådan en fingernem pakkevægt, der giver kontrol over de skiftende portotakster. Meget tidsbesparende.

Jeg har faktisk bare benyttet et styks vægt fra køkkenet hvis jeg skulle bruge en pakkevægt, hvis jeg sku’ undersøge portotakster ved afsendelse af diverse tilbage til tøjbutikkerne. Selv anede jeg ikke, hvordan erhvervs frankering post med et styks pakkevægt giver dem lavere portotakster. Inden da forventede jeg at arbejdspladsen var tvunget til at spendere det samme som mig. Så jeg blev sandelig klogere hen over blot 5 dage på det nye arbejde. Betegnelser såsom makuleringsmaskine er nyt for mig, og jeg skal styre kollegaernes til og fra forsendelser. Andre opgaver bliver at holde styr på telefonerne og omstille dem korrekt til kollegerne på arbejdspladsen.

Den næste uge har jeg sådan en makuleringsmaskine plus at forstå det meste inden for frankering post inkl. pakkevægt + virksomheds portotakster ligger på piccolinens to-do liste. Onsdag bliver der bestilt den nye makuleringsmaskine hvorefter jeg i resten af ugen nok skal få kontrol over portotakster for virksomheder, pakkevægt plus frankering post. Det bliver godt.