Jeg synes, at der hurtigt kommer stenslag i bilens forrude

Da jeg kørte på gaden forleden dag, fik jeg et stenslag i bilens forrude. Jeg blev ret ærgerlig, af den grund at jeg næsten just har fået min bil repareret, og nu skal det ske endnu en gang. Dog varer det til alt held ikke ret længe, bare omkring en tredive minutters tid. Jeg mener tillige, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inkluderet, dog er jeg i tvivl, så jeg skal lige have spurgt min kæreste. Det vil hvorom alting er sige, at reparationen af det omtalte stenslag i min bils forrude er omkostningsfrit, undtagen hvis vi bliver nødt til at betale et beløb til forsikringen for selvrisikoen. Monstro stenslaget egentlig kræver en udskiftning af hele ruden, det er nemlig et rimelig stort stenslag. Jeg håber det ikke, af den grund at det sikkert kommer til at vare endnu længere tid, og det vil også blive endnu dyrere for os, altså hvis vi selv kommer til at betale for det. Egentlig synes jeg, at min bils forrude hurtigt får stenslag. Findes der forskellige kvaliteter af en forrude? I har nok allerede forstået, at jeg ikke har ret meget styr på det med biler, men det er jo også mest mænds interesse og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Det eneste, som betyder noget for mig, er, om vores bil er flot.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>