Jeg ser frem imod at undgå en hel del kedeligt arbejde fremover anvendende mine hurtige frankeringsmaskiner

For næsten 7 måneder siden etablerede jeg min forretning, og det har så småt vokset sig en lille smule større. Hvilket har bevirket, at vi i dag fremsender fantastisk meget mere post end firmaet gjorde i begyndelsen. At bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve, er jo rigtig skørt!

Det er en realitet, at det næste ej kommer til at optage Jer synderligt! Kollegaerne & jeg har erfaret, at man med bistand fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare ekstrem meget tid. At jeg må bruge gysser på en frankeringsmaskine til vores kontor inde i byen, fik mine ansatte og jeg endelig taget den beslutning.

Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over markedet for frankeringsmaskiner - http://danastar.dk/, , men jeg har slet ej taget en bestemmelse. Men spørgsmålet lyder, hvilken frankeringsmaskine, vi skal spendere moneter på. Helt instinktivt vil jeg gå til en hjemlig distributør, da det så ville være meget lettere at tale, såfremt jeg oplever repareringer. Der kan findes både hjemlige & tyske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg besidder ikke evnerne til at afgøre, hvor det vil være allerbedst at gøre sin forretning. Men samtidig synes jeg, at de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster virkelig meget mindre end de danske firmaer. & som sagt, er jeg selvstændig med en nyligt etableret gesjæft, der kun lige kører rundt.

Men sagen er altså den, at kollegaerne & jeg har indset, hvor tjekket en såkaldt frankeringsmaskine er! Det vil være en klog idé med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen rigtig travlt, i endnu højere grad i mit lille firma, hvor vi stadig kun er få kollegaer tilknyttet. Så vi er i fællesskab blevet enige om at spendere moneter på en frankeringsmaskine. At jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en rimelig pris, er derfor af stor betydning. Men bestemt spiller frankeringsmaskinens kvalitet samtidig ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Derfor: gi’ gerne brugbare råd til en ret ikke-bekostelig & god frankeringsmaskine… Jeg ber’ til Gud vedr., at I, rare følgere, er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, der passer til vores krav. Det var således lige nu, hvad nogle evt. ville kalde et ovenud tørt blogindlæg omkring frankeringsmaskiner!