Jeg planlægger at ud at sejle i sommerferien – husbonden & mig tager duelighedsbevis/duelighed hos speedbådskørekort Århus

Jeg og Lukas startede for nyligt på at gå til duelighedsbevis. Ved en af jer egentligt, hvorfor det er kaldt duelighed? Men det er en slags speedbådskørekort Århus, der tillader at mig og manden med vores duelighedsbevis kan få en lystbåd og sejle i vores ferie.

Vandglade mig & min mand har i lang tid gået og debateret om at vi skal tage et såkaldt duelighed bevis, idet vi elsker havet og at sejle. Min onkel Viggo har for længst taget duelighedsbevis og jeg har tit sejlet med og overvejede også at tage duelighed. Både at sejle og stemningen i havnen, hvor man kommer hinanden ved efter en dag på vandet med god mad, hyggesnak og rosé er skønt. Dermed skal der et styk duelighedsbevis fra en ordentlig virksomhed med speedbådskørekort Århus til.

Så jeg tog afsted og spurgte min onkel, til hvem jeg burde tilmelde mig og tage mit duelighedsbevis, og med udgangspunkt i det rekommanderede han speedbådskørekort Århus. Min onkels anbefalede sted ligger ganske tæt på mit arbejde, så speedbådskørekort Århus er optimalt. Dér kan vi tage os et duelighedsbevis når jeg og ham har fri fra studie/job.

Sejler I? Kan nogle af jer anbefale et billigt firma der tilbyder speedbådskørekort Århus, har I taget duelighed bevis eller har I haft duelighedsbevis længe?