Jeg har i sinde at komme til ekstra tests hos speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn - xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn – – eventuelt gynækolog Niels Lund - xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk –

Min mand og jeg er med bebs men det var en turbulen proces, så derfor planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere ultralydsscanninger. Siden jeg og manden først undlod præventionen varede det mere end et år hvor vi oplevede barnløshed, og vores praktiserende læge var lige ved at visitere os til speciallæge klinik Fyn til udredning. På det tidspunkt søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste bl.a. om gynækolog Niels Lund der er en praxis nær på, i Middelfart hvor vi bor.

Jeg blev gravid og det ryddede alle vores bekymringer om ægløsninger og sædkvalitet. Så fik jeg blødninger og smerter. Jeg fik en henvisning fra lægen til en speciallæge klinik Fyn, men de kunne ikke stille noget op. fem måneder henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og min mand forsøgte ikke at blive slået helt omkuld, men det var en tid, præget af fortvivlelse og smerte som følge af det mistede barn, som Troels og jeg havde drømt om så længe.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Nu ti måneder senere er vi så med barn igen. Vores læge synes, at der skal holdes særligt øje på mig, så han visiterer mig direkte til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv researchet lidt i den gammeldags telefonbog hvor vi igen har fundet bl. Andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne komme hos en praxis som eksempelvis gynækolog Niels Lund og få tilbudt ekstra ultralydsscanninger og blive holdt øje med, så vi kan få mere tryghed under svangerskabet, og de kan støtte, i det tilfælde at der endnu en gang kommer komplikationer. vi tror at tilføjet ro bare i sig selv kan være gavnligt.