Jeg har fået huen på efter Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus

Er Fyns hf-kursus, Hf Odense - www.vucfyn.dk/fynshfkursus – eller Hf Fyn interessant for nogle af jer

Uanset hvad for nogle drømme for dit fremtidige job, man gør rundt med, ved jeg, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det fedeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at blive optaget.

Måske har du allerede overvejet, hvad du vil arbejde med. Det kan tænkes, at du drømmer om at blive sygeplejerske, politibetjent eller socialpædagog, eller måske går du fokus efter et naturvidenskabeligt studie på uni.

Jeg anede ikke hvad jeg havde lyst til, dengang da jeg begyndte. Ved du det heller ik?. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver adgang til 2 år til at finde din rette hylde. Så skal du nok komme det nærmere.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Opfyld dine drømme

Bliver du færdig med 10. klasse til sommerferien, og vil du læse på en skole med rigtig mange valgmuliger at vælge i mellem? Såfremt du tager din HF på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, så kan du selv designe HF’en til præcis den retning, som du vil ind på! Det gjorde jeg.

Ved siden af en almindelig HF , hvor der er valgfag på A, B og C niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus desuden linjer så som: pædagoglinjen, Sproglig hf, politilinjen plus Naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er hver især skræddersyede så du bedst kan forberede dig til dit drømmestudie.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense har adgangskrav

Vil du gerne at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at matche en række adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så tjekker dine personlige og faglige kvalifikationer.

Bliver du færdig med folkeren til maj, skal din skole beslutte, om du kan læse en hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din hf hos Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus. Det skulle jeg faktisk, men det er egentligt ikke så nederen, som det kan lyde.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus ligesom mig