Jeg finpudser vores terrasse: rar dækstol, hyndeboks, solide havestole + bekvemme hynder til havestole

Havens havestole » www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=3, er snart gamle og udslidte og jeg mener, at der med nye stole til terrassen på samme tid lige så godt kan tage nye hynder til havestole » www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11,. Det førstkommende anskaffelse kommer til at blive alt muligt godt til vores have som for eksempel en dækstol » www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=22,, et par havestole, en hyndeboks og hynder til havestole.

Et par nye havestole kunne vi godt bruge, så kæresten, vores venner og jeg bestemt kan nyde gode aftensmåltider udendørs. De havestole vi har nu er bare de lidt sarte plastikudgaver, men vi har her for tiden kapital til at købe lidt lækrere og mere holdbare havestole. Samtidig kunne jeg lige se mig selv med et styk rar træ dækstol, hvor jeg kan hænge ud og sole mig og læse mine blade. Det ville være luksus.

En hyndeboks er sandsynligvis ik noget vi godt kan undvære. Sådan mener min kærestetænker ham derhjemme i hvert fald. Haha. Men vurderer I ikke min kæreste absolut skal blive glad for en fiks hyndeboks til vores lækre hynder til havestole, og dermed ikke behøver at slæbe hynder til havestole frem og tilbage mellem terrassen og bryggerset. Så er sådan det en behagelig løsning at have investeret i en hyndeboks.

Mangler I ligesom mig en hyndeboks, havestole + hynder til havestole eller en dækstol? Jeg ser i hvert fald frem til at få pyntet terrassen og sidde bedre i robuste havestole end i vores gamle stole i plast.