Idet du savner vejmarkering, kan vi give dig det mest fornuftige på markedet

Sådan at jeg dermed kunne gøre plads til vogne & andre havemaskiner, flyttede for flere årtier siden mit firma over i andre bygninger. Det blev selvfølgelig et enormt skridt for mit selskab, dog her fandtes trist nok en masse sager, der skulle klares, før området ville være hundrede procent klargjort til mine gravkøer. For det første var her slet ikke nogen vejskilte eller advarselsskilte, så det var fuldstændig uigennemførligt for interesserede at finde frem til mit firma. En ting der sagtens ville besværliggøre processen med at køre rundt på pladsen i tunge maskiner, specielt pga. at det virkede som et anderledes sted for alle de chauffører, var, at for det 2. eksisterede der ingen vejmarkering. Vi havde pga. dette brug for faglig hjælp til at fikse samtlige af mine problemer.

Nogle folk, der heldigt nok kunne ordne alle de ting, vi ville få behov for, kontaktede min industrivirksomhed. I samarbejde med disse eksperter skabte jeg smukke & effektive vejskilte, både til reklamering & vejvisning. Så det i dag bliver helt umuligt at køre forkert, klarede de på samme tid slidstærk vejafmærkning med synlige streger. For at være sikker på, at der altid ville blive plads til alle køretøjerne, ville vi som afslutning have vejmarkering til parkeringsbåse indenfor. Enhver forudsætning for en problemfri plus tryg dagligdag, kan man med sikkerhed sige, at min industrivirksomhed har anvendende vejskilte samt vejafmærkning.