I utallige sammenhænge afbenyttes navneskilte, når ukendte folk skal introduceres…

Det bedste, jeg ved, er at køre på min cykel. Af denne grund vil det være fundamentalt at være udstyret med en ordentlig cykel. Jeg skal egentlig selv i gang med at skaffe mig en ny, og således læser jeg om flere herrecykler [http://outlet-cykler.dk/cykler/herrecykler] + damecykler [http://outlet-cykler.dk/cykler/damecykler] samt specielt en mountainbike Principa cykel. Faktisk er en Raleigh Classic [http://outlet-cykler.dk/raleigh-classic-2967] ydermere inkluderet i mine betænkninger. Aktivet ved Principa cykler er egentlig, at det her mærke står bag håndlavede aluminiums cykler, som bliver lavet i DK. Jeg er ikke sikker på mange argumenter. Fx producenten – skal det være en Principa cykel eller Raleigh Classic? Og dertil; skal jeg finde min nye cykel blandt damecykler eller herrecykler? Egentlig er det naturligvis mere oplagt til en pige at køre på en cykel uden stang, og i tillæg besidder damecykler det fortrin, at det her ser mere naturtro ud når man vælger en cykelkurv. Dog er herrecykler i større grad sikre i cyklens stel, foruden at man ser en større mængde af herrecykler på markedet.

Skal jeg købe mit nye, kæreste eje mellem damecykler, er en Raleigh Classic et rigtig godt bud. Fx cyklen Raleigh Classic Lady, der er damecyklen over dem alle. Modellen virker attraktiv fordi den er stilfuld og ikke alt for teknisk indviklet, som gør krav på stor udbedring. En Raleigh Classic har et alu stel, syv gear, som er indvendige samt en såkaldt V-bremse i front & almindelig bremse til det bageste hjul.

Principa cykler må beskrives som en helt anden form for damecykler plus herrecykler. En cykel fra Principa kan generelt være en high-tech racer cykel. Principa Cykler er egentlig et berømt cykelbrand fra Danmark når det gælder racer-cykler + mountainbike. Principa Cykler kendes for imponerende køreegenskaber og dertil helt lav vægt.