I min netbutik har jeg tænkt mig at tilbyde fleshlight!

It’s true; SEX sells! Det er et ældgammelt mundheld, og det er stadig sandt. Det er om ikke andet hvad, jeg vælger at tro på. & jeg har påtænkt at finde ud af, om dette ordheld egentlig taler sandt… Jeg har i sinde at slå dørene op til min egen biks. Til at starte med har jeg tænkt mig at starte en internetbutik. Hvis det går enormt godt, kunne jeg rigtig godt forestille mig at slå dørene op til en fysisk strøgbutik. Min forretning skal sælge fleshlight, fifty shades novellen, samt et kondom til dem, der ønsker det. Fifty shades har i meget lang tid været ovenud promoveret, & har fået foræret rigtig meget spalteplads i diverse blade. Alle mennesker, både kvinder og mænd, kender til fifty shades. Og jeg håber på, at dét betyder, at jeg er i stand til at tiltrække en hel del potentielle købere, der er passioneret omkring fifty shades… For muligvis er de så optaget af andre lignende ting også, såsom fleshlight eller et frækt kondom… Eller muligvis noget helt femte, bare de bruger penge, så er jeg egentlig ligeglad med, hvad de investerer i…

At iværksætte min egen butik er en barnedrøm… At det så lige skulle blive en biks, som forhandler fleshlight, fifty shades eller et specielt kondom, vil jeg så absolut karakterisere som noget arbitrært… Men ej desto mindre er det min virkelighed i disse dage. Jeg har ingen forhåbninger om at leve som en konge ved at forhandle fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg ved, at også denne branche er tæt på at uddø. Men det er virkelig heller ik’ det afgørende at blive den nye Bill Bates. For mig er det altoverskyggende hverdagen som selvstændig købmand. Det spændende for mig ligger i at starte noget op fra bunden. Det er det, jeg er komplet optaget af nu, hvor jeg er i gang med at beslutte mig for, om min biks’ bundsortiment skal indeholde fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kvalitets bevidste forbruger. Der er mange bestemmelser, som skal træffes. Og også adskillige andre opgaver, men jeg elsker det!