I hjemmet har vi meningsforskelle – lagkager + underholdning til de små imod havelåger & hegnsstolper

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Her for tiden mens jeg render rundt og grubler over din yngstes børnefødselsdag med valget af lagkage & sodavand, så lader manden til ikk at kunne kaste sine tanker på noget andet end hegnsstolper og havelåger. Iiih. Manden og jeg skal tage os sammen og få alternere havens ældede hegn, og det arbejde stiller krav til ubrugte hegnsstolper og at manden og jeg må udse et valg imellem et utal af havelåger. Det er fair nok men kunne alt det havehalløj ik lige afvente til når vi har overstået festen for børnehaven, når vi får gæsteri af syvogtyve kiddos? Børnefesten er ret hektisk at fikse på egen hånd, tænker undertegnede.

I det øjeblik at børnehavebørnene er blevet underholdt med bærlagkage og lege, så ska’ ham og jeg i fællesskab bestille hegnsstolper og havelåger. I modsat fald skal moi sikkert ik forvente, at stressede jeg slipper for mandens snak vedr. haveplaner, hegnsstolper, træ eller alu og fordele ved havelåger med lås. Hmm tænke tænke

Jeg har aldrig grundt over hvad jeg kan lide når det gælder havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper var bare noget, som var der i forvejen, de steder jeg som lille pige har boet. Men ham og jeg skal gøre os tanker om den slags, nu hvor ham og jeg er husejere. Manden er kommet frem til nogle nøgterne firmaer online og ønsker ikke selv at afgøre valget af om vi skal vælge hegnsstolper lavet i træ eller aluminium. Jeg er nok mest til træ, meeen tjoeh det kan da også tænkes at alu-hegnsstolper kan være helt pæne og stærkere? Jeg ved det ikke?

Min mand og mig snakkede hvorvidt vi skal ankøbe en højere havelågen, og for nyligt opdagede manden flere lækre og robuste havelåger, der heldigvis også har lås. Den tanke kan jeg godt lide, nu hvor min kæreste og jeg bor på et sted, hvor vi har haft adskillige indbrudsforsøg.