I det tilfælde at du ej har evnerne til at fikse det tunge gøremål alene, vil vi sørge for din specialrengøring

Står du i den skrækkelige situation, at den sidste af dine forældre er gået bort og står tilbage med en bolig overfyldt med en masse efterladte ejendele? Alt for nedslået til at fikse deres forladte dødsbo, især de mange ting plus sager, forældrene har fået ophobet gennem deres lange liv, føler du dig tit her. Nogle genstande, du selv vil få, vil her sikkert findes, eller som de afdøde har testamenteret til andre personer, men resten foretrækker du at komme af med. Vi har en perfekt mulighed: med hjælp fra vores virksomhed kan dødsboer ryddes, & vi vil derudover tilbyde specialrengøring bagefter.

Du bliver på grund af dette ej tvunget til at holde styr på noget som helst andet udover at lade os vide, hvornår vi bør begynde, for når dødsboer ryddes, bliver ejendelene fordelt til familiemedlemmer og solgt til specifikke købere. Vores firma kan garantere, at dødsboet bliver hundrede procent klargjort til nye indflyttere, & bagefter vores specialrengøring kan du føle dig overbevist om, at der næppe findes én støvpartikel tilbage.

At du pludselig bliver nødt til at rode med at afbestille den afgåedes betalinger og rengøre deres dødsbo, forekommer det vigtigt at situationen ej bliver slemmere af, i den situation at man for nylig har mistet nogen, man elskede. Vi vil tage hånd om det triste arbejde, der opstår idet dødsboer ryddes, så du i stedet kan værne om de gode minder.