Hvorfor eksisterer der sådan et enormt udbud af espressomaskiner…

Om ej længe er det jul, og alle vil gerne have en ønskeseddel, som de mener er brugbar under indkøb af gaver! Det mener jeg i grunden nogle gange kan være lidt omstændigt. Det er ik altid, at jeg overhovedet mangler noget. & det er jo egentlig forfærdeligt, af den grund, at dét absolut er et billede på, at vestlige kulturer lever i en verden af overflod. Hver gang vi synes vi mangler noget, køber vi det uden videre, hvilket har som konsekvens, at der ikke er nogen ønsker tilbage til, når familie og venner ønsker at få en ønskeliste. Men i år er jeg imidlertid ik i tvivl om mit ønske; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft lyst til at investere i espressomaskiner - www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner, . På en espresso maskine kan vi derhjemme brygge drikke, som smager stærkt på den gode måde. Og det er formidabelt at kunne invitere vennegruppen på kaffe lavet på en espressomaskine. Af den grund er tiden moden til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af alle vennerne. I længere tid har jeg lagt mærke til, hvor populære espresso maskiner - www.stildesign.dk/espresso-maskine, er blevet. Mange besidder nu en espresso maskine. Og dén idé forfølger jeg nu også!

Men det er absolut kun den sjoveste del, der er overstået, jeg er overhovedet ikke bevidst om, hvilken espressomaskine, som er værd at investere i! Jeg krydser fingre for, at I skønne læsere har lyst til at hjælpe mig med at blive kløgtigere. Jeg syntes at markedet for espressomaskiner er kolossalt. Og jeg kan slet ikke danne mig et overblik. Jeg er af den holdning, at espresso maskiner fås i fantastisk mange forskellige priser, & jeg ved slet slet ikke, hvad der er det mest essentielle: pris eller maskinens kvalitet? Så det vil jeg fantastisk gerne få hjælp til at få greb om. Den helt store jagt efter den formfuldendte espressomaskine er bestemt i gang! Jeg er vanvittig opslugt af den her jagt, og gennemser hver time internettet efter espressomaskiner. Visse mennesker vil evt. udnævne mig som en lille smule vanvittig, men det er bare fordi, at jeg ekstremt gerne vil pynte mit køkken med en espresso maskine…