Hvis du bliver vikar Sjælland vil det være simpelt plus problemfrit at få fat i et job

Nogle måneder tilbage var jeg desværre afskediget fra mit herlige job, som jeg havde haft i mange år og følte mig godt tilpas. Uheldigvis havde selskabet ej så fantastisk økonomi, så de var nødsaget til at sige farvel til flere medarbejdere, plus jeg blev en af de ramte. Jeg kom frem til, at det evt. var en chance for at prøve kræfter med nogle af mine alternative talenter, dog selvfølgelig blev jeg meget sur. Det viste sig jo at være en del mere problematisk, sammenlignet med det jeg havde forventet, men jeg startede med at søge en ny stilling, så hurtigt som muligt.

Jeg modtog jo afslag, & det forekom begyndelsesvist fantastisk svært at opsøge passende stillinger. Fordi jeg havde fået at vide, at det er en optimal måde at finde vej til jobverdenen på ny, valgte jeg endelig at forsøge med vikarservice. Jeg skulle udsættes for en masse quizzer og samtaler, således at vikarservice kunne kreere min profil samt finde de fuldstændig rigtige jobs. I et selskab, som manglede en vikar Sjælland, fik jeg faktisk en stilling, samt det var meningen, at jeg skulle arbejde der som vikar København i 8 uger. Brugende vikarservice bliver man for det meste desværre ej fastansat, men det bliver med sikkerhed at foretrække at blive vikar København sammenlignet med at blive uden arbejde. Så glade for mig som vikar København var firmaet heldigt nok, at de besluttede at ansætte mig permanent bagefter de 6 uger.