Hurra jeg er barn i maven – grubler over at bestille ekstra ultralydsscanninger hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Vi har testet positiv men det har sørme været et turbulent forløb, så har jeg snakket om at tage til en gynækolog klinik Fyn til ekstra ultralydsscanninger. Fra jeg og manden undlod præventionen varede det langt over to år hvor vi oplevede barnløshed, og vores læge var derfor lige begyndt at foreslå at anbefale os til speciallæge klinik Fyn » http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn, til udredning og behandling. Da googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der er en praxis i omegnen af, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Vi blev gravide og alle tankerne om sædkvalitet og ægløsninger forsvandt en ufrivillig abort. Min mand og jeg forsøgte ikke at lade os slå omkuld, men det var en tidsperiode, hvor vi begge to var fortvivlede og i smerte over det tabte lille barn, som vi havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund » http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/,

Her et halvt år efter er jeg så med bebs igen. Min praktiserende læge vurderer, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje med mig, så hendes kollega henviser mig direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også taget et kig telefonbogen hvor vi igen har faldet over bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få tilbudt ekstra ultralydsscanninger og blive holdt øje med, så vi kan få mere tryghed under forløbet, og de støtter, i det tilfælde at der opstår komplikationer igen. vi er sikre på at den yderligere ro i sig selv er positivt for den lille .