Hundegodbidder, hundefoder og hvalpefoder skal der findes når vi får sød ny hvalp ind på matriklen

Min familie og jeg køber hvalp og foruden at erhverve os kurv og legetøj og komme frem til hvor der er plads på ledig plads på hvalpetræning, så bør familien og jeg endvidere have styr på hundegodbidder , www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Godbidder.aspx, og hvalpefoder , www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Hvalp.aspx, . På stedet hvor vi køber hunden benytter de specielt hundefoder , www.nemfoder.dk/da-DK/Hund.aspx, , som de køber som kennel. Men familien og jeg er jo ikke i virksomhed, hvorfor vi er nødt til udvælge hundegodbidder og hvalpefoder. Gerne med direkte levering til døren.

Jeg vælger ureflekteret at købe mit hvalpefoder i en webbutik og vælge et sted, der afsætter hvalpefoder, hundefoder til når vapsen bliver lidt større plus hundegodbidder til træningen. Så kommer familien og jeg udenom at sku’ bestille flere butikker.

Jeg har set en hjemmeside med hundegodbidder, hundefoder og også hvalpefoder, hvor det er muligt at købe den slags små prøvepakker. Et handy princip. Bedste veninden forklarer, hvordan hendes vaps ik vil sætte tænderne i alle slags hundefoder og hundegodbidder. Hendes hund er, oven i købet en labrador, der efter bogen burde elsker mad, men Søs gik igennem flere mærker hundegodbidder og hundefoder før hun fik prøvet et mærke hundefoder, den ikke holdt op med at spise.