Henrykkelse over efterskole klaver og efterskole sang – ældstebarnet kigger på efterskole klassisk musik

Måske er jeg ude i god tid, fordi jeg nu går og grubler over de kommende ønsker til julen og grubler over mine gaveønsker?!

Mit aldrende glattejern/fladjern fungerer rimelig sløjt. Det bliver ikke rigtig varmt trods det er langt tid om begynde at varme op. Så et nyt og fint glattejern/fladjern skal uden undtagelse være på juleønskesedlen. Min mor giver det sikkert til mig. For mor låner i tide og utide mit glattejern/fladjern så deraf kender til hun, at fladjernet fungerer rigtig skidt. Derfor tror jeg, mutti giver hende og jeg et styk dugfriskt glattejern/fladjern, for hun får selvfølgelig noget godt af det.

Småforfængelige mig har lyst til et fint og nyt fladjern/glattejern, så jeg kan fikse mine mange drilske hvirvler i håret. Jeg tænker samtidig, at skal ønske noget lækkert hudpleje. Lige nu anvender undertegnede blot nogle billige produkter til hudpleje, foretrækker jeg at opstartepåbegynde med at bruge noget bedre. Lige pludselig ska’ folk på min alder jo passe på de første rynker, og så har jeg grublet over hudpleje der indeholdet det der serum.at . Creme til øjnene bliver også aktuelt. I hvert fald vil jeg godt have sådan noget effektive produkter til hudpleje, som skal du og holde, det de lover.