Halloween kostumer til mig og min kammerat

I en af efterårsmånederne skal mig og min kammerat til halloweenfest på vores job, og han kunne godt tænke sig, at jeg køber vores kostumer. Adskillige forskellige halloween kostumer har jeg tænkt på. Det er sågar også i efterårsmånederne, der kommer oktoberfest, der oprindeligt kommer fra Tyskland. Til oktoberfesten skal man have tyroler kostumer på. Jeg var på grund af det i indkøbscenteret i en kostumeshop her for nylig. I kostumebutikken var der en masse halloween kostumer og for øvrigt tyroler kostumer, men tilmed ret mange anvendelige ting og sager – sminke, masker, parykker, osv. Kostumer startede jeg med at glo på for at blive inspireret. Kostumer i lange baner havde de, og mange af dem var uovertrufne. Herefter gik jeg hen for at se på parykker, sminke foruden masker, og ligeledes her havde de et bredt udvalg. Nu købte jeg to virkelig smarte kostumer. Jeg kørte hjem til min kammerat for at vise ham de halloween kostumer, som jeg havde købt, da jeg havde været inde i kostumebutikken. Opstemt var han, idet han blev opmærksom på, at vi skulle være skeletter. I øvrigt nævnte jeg de der tyroler kostumer, og så talte vi om, om vi skulle tage til en oktoberfest til efteråret. Jeg ser frem til at se min kammerat og jeg i vores udklædninger. Jeg gætter på, at vi kommer til at se uhyggelige ud. Jeg ser derudover frem til at se vores kollegaers dragter. Jeg tror, at det kommer til at blive en sjov kostumefest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, som regel altid en smule sjovere end normale arrangementer.