God kvalitets nissepige kostumer, julemandskostumer plus nisse kostumer har jeg hermed handlet ind

På mit arbejde er langt de fleste lykkelige over fester. Virksomheden har holdt sommerfester og så var der også den påskefest, hvor Sigrid hoppede som et påskeæg. Det var kanon. Men denne gang står den på julemandskostumer, nisse kostumer samt nissepige kostumer {http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/} til firmaets kommende show med raflegaver, historie om julens oprindelse og hjemmelavet gløgg. Hele festudvalget glæder sig.

På arbejdet skal vi til at arrangere en julehyggeaften til de ansatte, og jeg er allerede vældigt betaget af de indkøbte nissepige kostumer, julemandskostumer + nisse kostumer. Kostumerne ser gode ud plus flotte lommer. Jeg ser frem til at se Bo og Nikki udklædt som julemand i de nye julemandskostumer, og tillige bestiller vi tre til fire skuespillere i nisse kostumer. Festarrangørerne har samtidig købt 3 nissepige kostumer der er lidt småfrække. Vi synes det er fint med lidt ekstra til de unge. Her på fabrikken har vi ansatte rigtig løssluppen humor, så vi i festudvalget går ikke ud fra at 2-3 let afklædte nissepige kostumer er for meget.

Undertegnede glæder mig til julearangementet i firmaet. Det er første gang at vi holder det, og der skal virkelig ik undvære nisse kostumer, julemandskostumer +plus nissepige kostumer. Vi plejer typisk at nøjes med et stk frokostbuffet, men i år afslutter vi arbejdsåret af iden juledagene med julemandskostumer, sang og musik, nissepige kostumer, hygge og nissekostumer. Sjovt bliver det.