Forestillinger om at detektere en efterskole Midtjylland som matcher ældstedrengens fritidsinteresser

Herhjemme ævler vi tit vedrørende efterskole. Drengen vil gerne ud på egen hånd, og jeg og Villy opbakker ham hundrede prodent i det. Dette gælder især hvis sønnen vælger en efterskole Midtjylland - www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html, , hvor sønnike bliver i nærheden af vores by. Moderen her præfererer ganske enkelt en efterskole Midtjylland end fx en skole i Kbh, hvor han ikke kender et øje.

En af min knægts aller bedste kammrater skal ligeledes på efterskole Midtjylland eller omegn. Vennerne er begge interesserede i programmering & teknik, men vennerne er ik hundrede % sikre på, at de to foretrækker at følges på samme efterskole Midtjylland. De to venner er fået anbefalet at ikke at følges afsted med nogen på efterskole Midtjylland for virkelig at få nye venner, men jeg forstår da godt at det jo er betryggende at kunne kende en anden de første dage.

Ældstesønnen er begejstret for programmering, mad og træning. Drengen har interesse i ernæring og motion, drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence og vil gerne starte til boksning. Så jeg og sønnen leder efter en efterskole Midtjylland, så han har chancer for at teste hobbyen med fitness og programmering.