Fagmæssig hjælp ved algebehandling på tagdækket

Algevækst på tagdækket er en gene, temmelig mange husejere gennemgår. Os selv indbefattet. Nu skal tagdækket i gang med 1 effektiv algebehandling » alge-stop.dk/algebehandling,. Jeg syntes ikke, at grønne alger ville være skadeligt for tagbelægningen, men forleden illustrerede en arbejdsmakker mig, at grønne alger virker netop som et styk svamp på tagbelægningen og opsuger væde. Emmen siver derefter ind i bygningen og jeg og fruen kan opleve skidt fugtighed og sprængninger når det bliver frost. Ja at få ødelagt tagbeklædningen som følge af, at vi ikke fandt tid til at gøre noget ved algerne, ville sgu være lidt for uintelligent. Så snart det er plusgrader, starter vi på algebehandling på vores tagbelægning. Signe og jeg er sørme uenige, om vi to gider kun os to at gennemføre slæbet. Jeg har set på forskellige websted, at brugerne tvivler på, den bedste teknik til at gribe det an, – folkene skriver om, hvorvidt man kan vælge at afvaske taget vha drengenes vandgeværer. Debatten lyder ganske ubehaget. Selvfølgelig har undertegnede da andre ting jeg vil ofre klejnerne på, men vi orker ej, hvis det vil vare mange dage. Desuden er jeg nu heller ikke oppe at ringe ved planen om at være hustaget og smøre belægningen i drøj sæbebehandling – eller hvilken sæbe du nu benytter angående algebehandling. Undertegnede og konen bedømmer, at det hurtigt bliver noget som vil betale sig at spendere på en kompetent algebehandling. Jeg må snarest score tre-fire introduktionstilbud hos flere af de gode håndværkervirksomheder og så overveje betingelserne med min arbejdsmakker, som selv har været gennem overvejelserne i sommer.