Et havehegn vil sætte prikken over i’et

Vil du gerne have skygge på terrassen ved brug af et loft produceret af smukke profil brædder? Men har du på fornemmelsen, at din terrasse egentlig har brug for en renovation ved brug af splinternye terrassebrædder eller måske endog en udskiftning? Og ville det ikke endvidere være skønt med et nyt havehegn?

Når der er begyndelse til råddenskab på terrassen, er det godt at renovere den, før der sker endnu slemmere ødelæggelser. Nye terrassebrædder vil være et fornuftigt valg i disse situationer, for bliver dine terrassebrædder rådne og fuld af alger, kan det være meget hårdt arbejde at gøre dem gode igen. Det er tillige vigtigt, at der er et loft i ordentlig kvalitet, fx et loft af profil brædder, i den såkaldte udestue, af sikkerhedsmæssige årsager. Vil du gerne fuldende værket, bør du anskaffe et splinternyt havehegn i den samme pæne træsort.

Såfremt du overvejer at købe et loft produceret af smukke profil brædder, splinternye terrassebrædder eller et nyt havehegn, så anskaf det snart, før varmen kommer. Et væld af forskelligt træ til brug af terrassebrædderne er det muligt at få. Der er eksempelvis lærk, komposit og trykimprægneret træ. Fordelene ved et loft af træ er, at det er billigt, og derudover er det enkelt at gøre det ”nyt” igen ved at male det. Dette er også gældende for hegnet i haven, hvilket giver et flot indtryk, hvis det matcher boligens stil.